dilluns, 9 de desembre de 2013

PRIMER CARTELL DE #ApartheidSanitari RETIRAT!
Fa uns mesos vam demanar la vostra col·laboració per la recollida de cartells dissuasoris als centres de la xarxa sanitària pública per tal de denunciar-los al Departament de Salut i exigir la seva retirada.

El primer d'aquests cartells va ser detectat a l'Hospital Clínic pel Grup de Defensa de la Sanitat Pública i denunciat als responsables de l'Hospital a través del Comité 1 de Desembre; ambdues entitats membres de la PASUCat. Aquesta denúncia va aconseguir la retirada d'aquest cartell de l'àrea d'urgències de l'Hospital Clínic.

Aquest fet ens demostra que és trascendental continuar denunciant aquests cartells repetidament per tal de vèncer les barreres simbòliques i reals de l'exclusió: l'atenció a les urgències, a les dones embarassades i als menors d’edat no pot ser facturada; ni el cobrament a terceres persones dels serveis no ha de ser mai utilitzat com a element dissuasori ni recaudatori.

Amb la vostra col·laboració ja hem recollit més de 20 cartells arreu de Catalunya; continuem denunciant i exigint la seva retirada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada