dijous, 19 de març del 2020

Informació Coronavirus en diferents llengües: Audios i PDFs


(Información en castellano más abajo)


El Departament de Salut i Departament de Treball Social i Famílies han fet àudios i cartells en diversos idiomes sobre mesures per frenar el coronavirus SARS-CoV-2. 

Els Departaments han rebut el suport de la xarxa comunitària per fer els àudios i cartells. Diverses organitzacions han fet treball voluntari per poder traduir en diversos idiomes els materials. Aquesta tasca seguiran fent-se al llarg dels dies per augmentar el nombre d'idiomes disponibles.



L'associació Creación Positiva ha facilitat la seva pàgina per poder ordenar el material i que sigui disponible fàcilment per tothom:


El Departament de Salut també té a la seva pàgina els àudios i els PDFs al següent enllaç:



Us agrairem que feu difusió


INFORMACIÓN Coronavirus en diferentes lenguas: (Castellano)



El Departamento de Salud y Departamento de Trabajo Social y Familias han hecho audios y carteles en varios idiomas sobre medidas para frenar el coronavirus SARS-CoV-2. 

Los Departamentos han recibido el apoyo de la red comunitaria para hacer los audios y carteles. Varias organizaciones han hecho trabajo voluntario para poder traducir en varios idiomas los materiales. Esta tarea seguirán haciéndose a lo largo de los días para aumentar el número de idiomas disponibles.


La asociación Creación Positiva ha facilitado su página para poder ordenar el material y que sea disponible fácilmente por todo el mundo:


El Departamento de Salud también tiene en su página los audios y los PDFs en el siguiente enlace:



Os agradeceremos que hacéis difusión

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada