dijous, 18 d’octubre del 2018

6 anys d'exclusió sanitària. I ara, què?

Des de la PASUCat (Plataforma per una Atenció Sanitària Universal a Catalunya) us volem convidar a l’acte sobre el dret universal a la salut que organitzem el pròxim 23 d’octubre a les 11 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya (c/ Rambla Catalunya n.10, Barcelona).

L’acte constarà de dues parts: en primer lloc, es presentarà l'informe elaborat per Jo Sí Sanitat i la Pasucat «6 anys d’exclusió sanitària: l’impacte del Reial Decret LLei 16/2012 a Catalunya». La segona part consistirà en una taula rodona sobre «El futur del dret universal a la salut a Catalunya», on comptarem amb la participació de diputats i diputades de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per parlar sobre la situació del dret a la salut a Catalunya i quines són les seves propostes per garantir la universalitat d'aquest dret.

Després de 6 anys d’exclusió sanitària s’obre l’oportunitat de recuperar un model sanitari universal, públic i de qualitat. Per aquesta raó, ens agradaria comptar amb la vostra assistència i conèixer les vostres opinions i/o preguntes. També us agrairíem que féssiu el màxim de difusió a través de les vostres xarxes, podeu fer servir els hastags #sanitatuniversalja o#sanitatxtothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada